Inschrijfformulier
Competitie/Standen


Welkom bij T.V. De Slenk


Facebook TV De Slenk
Tennisstore NL enkel rating toernooi!

Na een zeer gezellig en geslaagd bibbertoernooi gaan we weer richting ons enkeltoernooi. Wil jij in aantocht van de competitie nog even heerlijk een aantal wedstrijden spelen? Dat kan bij ons. We spelen altijd in poules en proberen afvalschema’s te voorkomen.
Dus heb jij zin om een potje te spelen op onze gravelbanen? Schrijf je dan snel in en hopelijk zien we jou dan van 16 maart t/m 24 maart schitteren op onze banen.

Klik hier om je in te schrijven.

Inschrijf voor de wintercompetitie deel 2!

Van 5 januari t/m 17 maart starten we met deel 2 van de wintercompetitie. Als je al meedoet dan word je opnieuw ingedeeld. Doe je nog niet mee aan de wintercompetitie en zou je wel graag mee willen doen.

Dan kan je je hier opgeven.

Je speelt in een poule-systeem en de wedstrijden worden ingepland. Zo speel je tegen iedereen uit je poule in deze periode. Je kan je voor de Enkel (GE, gemengd enkel), HerenDubbel, DamesDubbel, JongensDubbel, MeidenDubbel en GemengdDubbel opgeven. Zoek je nog een partner voor een onderdeel laat dat dan even weten dan kijken wij of wij iemand voor je kunnen vinden. Ook kan je met een niet Slenklid dubbelen. Die kan dan t/m 17 maart voor € 10,- meedoen.

Hieronder staat het reglement van het toernooi.

  • Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen.
  • Voor spelers die geen lid zijn van de Slenk, zij kunnen t/m 17 maart voor €10,- meedoen.
  • Geef bij het opgeven je verhinderingen door.
  • De wedstrijden worden op vrijdag gepland vanaf 19:30 uur en zaterdag/zondag gepland om 11:00, 12:30 of om 14:00 uur.
  • We spelen om 2 gewonnen sets.
  • Mocht je onverwachts toch niet op de geplande datum kunnen spelen, maak dan zelf een nieuwe afspraak. (Als dit niet gebeurt volgt er een walk-over en heb je de wedstrijd verloren)
  • Er wordt in poules gespeeld.
  • 1 x in de 3 weken speel je een onderdeel. Het kan voorkomen dat je op 1 dag 2 onderdelen speelt, mocht je aan meerdere onderdelen meedoen.
  • Je mag ook altijd een invaller regelen. Probeer dit wel gelijkwaardig te houden.
  • De uitslag van de wedstrijd kun je doorgeven aan Maranda of Erika. Die verwerken dit dan in toernooi.nl
Zijn er nog vragen dan horen we het graag.

Groetjes, Maranda en Erika

Bibberweekje 2023!

Het was weer een gezellig en geslaagd bibberweekje. Met als afsluiting een heuse kerstmarkt mede mogelijk gemaakt door De Oude Herbergh, Houtkado.nl, Douze NO12., Wijnspeciaalzaak Van De Wijnen, Tennis Store Nederland, Pro persona en Carnavalsvereniging de Dwarsliggers.

Voor alle foto's van deze week klik hier op: deze link.

 

Familietoernooi 2023!

Sinds 1979 wordt er op de Slenk het jaarlijkse Familietennistoernooi gehouden. Dit weekend hebben weer 5 families gestreden om de eer…Een weekend vol gezelligheid en sportiviteit! Daarbij hebben we prachtig weer gehad! Familie van Bergen & Muller, bedankt voor de organisatie en de heerlijke maaltijd: het was fantastisch, tot volgend jaar!

 Clubkampioenschappen!

Afgelopen week waren de clubkampioenschappen terug van weg geweest en dat heeft iedereen geweten!
Wat een geweldige week met leuke wedstrijden en vooral weer mooie ontmoetingen! 🎾

Dankzij geweldige sponsoren hadden wij een mooie gevulde prijzentafel. 🏆🥇

Wij willen alle sponsoren De Oude Herbergh, B&B de kerk, Glas IT, Golfschool de heelsumse, De heerlijkheid, Atelier W en Tennis Store Nederland Oosterbeek Bas Springvloet enorm bedanken voor deze geweldige prijzen!


Ouder-kind toernooi!

Het was weer één en al gezelligheid op deze bloedhete zaterdag🌞. Dit mocht alle pret niet drukke, want wat was het één groot feest door jullie allemaal. 🎉Jong en oud stond op de tennisbaan om een leuk potje tennis te spelen tegen en met elkaar. 🎾Dit ouder-kind toernooi is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk voor jullie ook. En we hopen jullie volgend jaar weer terug te mogen zien🙌🏼De club van 50 is terug! 

Met genoegen kondigen wij als sponsorcommissie de terugkomst van de club van 50 aan!
De club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van de vereniging en om onder andere volgend jaar het jubileum groots te kunnen vieren.
 
Wat is de club van 50?
De club van 50 is een groep mensen die onze tennisvereniging een warm hart toedraagt en jaarlijks € 50,00 doneren. Het geld wordt besteed aan het verder ontwikkelen van de vereniging en jaarlijks wordt er een activiteit geregeld voor leden van de club van 50.
 
Wat krijgt u hiervoor terug?
Allereerst een vermelding op ons vernieuwde club van 50 bord in de kantine. Daarnaast ook nog een vermelding op onze website. Verder willen we jaarlijks een leuke tennisactiviteit met aansluitend feest organiseren voor de leden van de club van 50.
 
Wie kan er lid worden?
Iedereen die de club een warm hart toedraagt kan lid worden van de club van 50. Lid of geen lid van de tennisvereniging.
 
Hoe kan je lid worden?
Stuur een mail naar sponsoring@tvdeslenk.nl of spreek Joost Jansen of Yoran van Grootveld aan dat je lid wilt worden.

Dus wil jij of ken je iemand die onze mooie tennisvereniging een warm hart toedraagt, wil je meedoen aan een gezellige tennisactiviteit + aansluitend feest en eeuwige roem vergaren op ons club van 50 bord? Meld je dan aan! 

Met sportieve groeten,

Joost Jansen & Yoran van Grootveld
Sponsorcommissie TV de Slenk


'Het mooiste tennispark van Nederland'

In het jaar 1972 vonden een aantal sportieve inwoners van het dorp Wolfheze het tijd, dat zij ook konden gaan tennissen.

Lees verder

Vleeming verrast met onderscheiding.

Renkums burgemeester Agnes Schaap verraste 'super-vrijwilliger' van TV De Slenk, Cor Vleeming, met een koninklijke onderscheiding.

Lees verder