Inschrijfformulier
Competitie/Standen


Welkom bij TV De Slenk


Facebook TV De SlenkNIEUWE Datum!! Tennisstore NL enkel rating toernooi!

Helaas kan ons enkeltoernooi in week 12 niet doorgaan, omdat de banen door de weersomstandigheden niet op tijd speelklaar zijn.
Maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben een nieuwe week gepland. Dit is week 17 (23/4 t/m 30/4) geworden. Op donderdag is het dan koningsdag en wordt er niet getennist. Maar de rest van de week gaan we er weer een mooie tennisweek van maken.

Dus schrijf je in via onderstaande link.
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/BF9E1A39-94DF-472C-8E3E-DA690431B22F

Met vriendelijke groeten,

De toernooicommissie

Inschrijven tennislessen zomerseizoen 2023!

Vanaf nu kunnen jullie je weer opgeven voor de tennislessen bij De Slenk!
De link om je in te schrijven staat hieronder:

De lessen worden gegeven op de maandag (hele dag), dinsdag en zondag.
Dus ook maandagochtend of maandag middag.
Graag aangeven op bijgaande inschrijfformulier.
Deze zullen starten in de week van 10 april (dus vanaf dinsdag, want maandag is Pasen).
Mocht er geen plek meer zijn dan kunnen we overleggen of er nog andere mogelijkheden zijn.
Het is een serie van 16 lessen die, met uitval van feestdagen en vakanties, doorloopt tot in september.

Elke les die niet gegeven wordt (door weersomstandigheden, bij max. van 2x of afwezigheid van ons) zullen we gaan inhalen.
De kosten voor 16 lessen van een uur met 4 personen zijn €200,-.
Wanneer er niet voldaan kan worden aan de gewenste indeling, dan zullen we in overleg de groepsgrootte of prijs aanpassen.

Geef je snel op (het liefst voor 30 maart) en als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen of bellen.
Alvast bedankt en we zien de inschrijving graag z.s.m. tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Leon, Nick en Peter-Jan

tel: 06-45722028
email: leonlobach@gmail.com
tel: 06-28913155
email: nickwitjes@gmail.com

(klik hier om alle foto's te zien)

Slenk 50 jaar - Oude en nieuwe tijden herleven

Na maanden van voorbereiding en dagen van opbouw was zaterdag 19 november jl. dan eindelijk het moment daar dat we met elkaar de 50 e verjaardag van onze mooie vereniging hebben gevierd.

De invulling van de middag was voor onze talenten in de
dop die naar hartenlust hebben kunnen jagen op 'wolven'. Gelukkig ging dit op een vreedzamere manier dan menigeen in Nederland voor ogen heeft en daarmee heeft de jeugd maar weer eens het goede voorbeeld gegeven. Voor de allerkleinste was er een doe en knutselmiddag georganiseerd. Moe maar voldaan voor de een en als opwarmer voor de avond voor de ander werd aansluitend een overheerlijke BBQ aangeboden waarbij het werkelijk aan niets ontbrak.

Vuurkorven, fakkels en heaters konden niet voorkomen dat de ijzige kou verdreven werd, maar de warme deken van iedereen die De Slenk dat warme hart toedraagt werkte vele malen beter. Bij velen in de jaren 70 gehulde outfit, was het bij binnenkomst een feest der herkenning. Tussen Slenkers en oud-Slenkers werden er direct oude herinneringen opgehaald.

Een woord van welkom werd uitgesproken door Gert-jan van der Weerd, waarna clubicoon Arend van der Weerd nog enkele mooie anakdotes uit d'oude doos met ons deelde. Dit alles onder luisterend oor van wethouder Marinka Mulder die burgemeester Schaap vertegenwoordigde aangezien deze gekozen had voor een ander TOP(pers) feest. Hierna barste het feest los en werd er gedanst, (bij)gepraat, herinneringen opgehaald en een enkel drankje genuttigd. Als deed mijn hoofd de volgende morgen anders vermoeden. Tot in de kleine uurtjes werd er gefeest en naar ik begrepen heb ik iedereen moe maar voldaan, veilig thuisgekomen. Al is voor een enkeling gebleken dat de terugweg iets langer duurde dan de heenreis.

Het is mooi om te zien dat we met z'n allen zo'n mooi feest hebben georganiseerd en gevierd. Wat eens te meer bewijst wat een unieke vereniging we toch hebben. Daar zou van overheidswege best wel eens wat meer bewondering en waardering uit mogen blijken! Dank en waardering wil ik in ieder geval uitspreken voor iedereen die deze dag mogelijk hebben gemaakt. De aftrap voor ons jubileumjaar is hiermee gegeven, maar er volgen nog vele mooie evenementen. Houd de agenda goed in de gaten en zorg dat je niks mist.

Met sportieve groet,

Frank van de Weerd

 Dit zijn de komende activiteiten voor de jeugd!

4 april: Start voorjaarscompetitie
24 juni: Ouder + Kind toernooi
27 december: Kerstclinic

Verdere informatie volgt nog, maar zet de data vast in jullie agenda!

TV De Slenk bestaat alweer 50 jaar! 

WOLFHEZE Aan de Duitsekampweg in Wolfheze is de schemering op deze woensdagavond al ingetreden, maar er zijn ook letterlijk nog de nodige lichtpuntjes. Enerzijds de verlichting boven de tennisbanen van Tennisvereniging De Slenk, anderzijds ‘de sfeerverlichting’ in het clubhuis. Evenals op de verlichte banen waar ontspannen, maar bij vlagen zeker ook fanatieke dubbelpartijtjes worden gespeeld is er ook binnen volop activiteit. Daar is het bestuur, samen met de jubileumcommissie druk in overleg om de laatste hand te leggen aan het jubileumprogramma, want op 19 november start het zeer uitgebreide jubileumjaar. De vereniging bestaat op die dag namelijk alweer 50 jaar.
‘Wij zijn een club van: Geen Gedoe’

Dick Martens

,,Inderdaad, alweer”, bevestigt voorzitter Chris van Maanen. ,,De tijd gaat snel en de ontwikkelingen bij ons als club ook. Het gaat echt geweldig, we zitten alweer heel dicht tegen de 200 leden aan, dat is natuurlijk mooi. Maar wij als club kijken ook naar de hoeveelheid activiteiten, we zijn wat dat betreft heel actief. Zo organiseerden we voor onze jeugdleden, dat zijn er ook alweer 30, de voorjaarscompetitie, een tennis clinic, het ouder-kind toernooi en nog een kerstclinic. Voor de senioren uiteraard ook de voorjaarscompetitie, de Zomer Challenge en straks weer de najaarscompetitie waar we met maar liefst 14 teams actief zullen zijn. Ook hadden we hier ons eigen Dubbel-toernooi en toch wel het hoogtepunt van het seizoen: ‘Kleintje Wimbledon’. Op de zaterdag van de echte Wimbledon organiseerden wij een gezellige tennismiddag met elkaar, waarbij de zelfgebakken scones, de witte tenniskleding en de verse aardbeien met slagroom niet ontbraken. Bijzonder is ook wel, dat onze tennisleraar niet minder dan 18 uur per week lesgeeft. Dat totaalplaatje maakt niet alleen mij als voorzitter blij, trots en enthousiast, maar ook de leden, die er dan weer voor zorgen, dat meer mensen hier komen tennissen, zelfs een eigen team gaan samenstellen en dan ook vaak weer vrijwilligerstaken op zich nemen. Een geweldige ontwikkeling.” Ook sportief zijn er mooie ontwikkelingen met kampioenschappen voor zowel het eerste vrouwen en mannenteam. ,,Natuurlijk leuk en bijzonder, maar niet meer dan dat. Wat dat betreft zijn wij een club van: Geen gedoe!”

En nu gaat de focus ook richting het 50-jarig jubileum van de club. ,,Op 19 november, de dag van de oprichting starten de festiviteiten met een jaren 70-feest, als terugblik. We hebben alle leden en oud-leden zoveel mogelijk persoonlijk benaderd en verwachten rond de 300-350 mensen. We gaan echt uitpakken met een kindermiddag, een barbecue en een feestavond met livemuziek”, legt Gerrit-Jan van der Weerd, voorzitter van de jubileumcommissie, uit. ,,Het is de opmaat van ‘een feest- en jubileumjaar’, dat we volgend jaar november ook weer groots zullen afsluiten. Dat verdient de club, die ook getypeerd kan worden als één grote familie. En ook niet onbelangrijk, wij zijn schuldenvrij. Nog wensen? Zeker! We willen graag een padelbaan aanleggen. Dat moet gaan lukken.” Als er leden of oud-leden zijn die geen uitnodiging hebben ontvangen voor het feest, dan kunnen zij zich alsnog aanmelden via: jubileum50@tvdeslenk.nl“. Helaas zit het toernooi er alweer op


Wat een gezellig week was het weer. Dit alles ook zeker door de heerlijke foodtruck aangeboden door De Oude Herbergh.
We willen de onze hoofdsponsor De Kruijf & De Waal Adviseurs en daarnaast ook Tennis Store Nederland Bas Springvloet weer enorm bedanken voor hun bijdrage aan dit toernooi. Zonder jullie is dit natuurlijk niet mogelijk.
Bovenal alle deelnemers die het toernooi weer sportief, gezellig en leuk maakten. Jullie flexibiliteit met de regen heeft daar zeker ook aan bijgedragen.
Niet te vergeten onze goede buur RTV Bakkershaag. Die ons hielpen door hun banen beschikbaar te stellen met de regen. Beter een goede buur dan een verre vriend is zeker waar in dit geval. We zijn jullie erg dankbaar.

We hopen iedereen volgend jaar weer gezellig terug te zien 🙌🏼


 Clubkampioenschappen!

Afgelopen week waren de clubkampioenschappen terug van weg geweest en dat heeft iedereen geweten!
Wat een geweldige week met leuke wedstrijden en vooral weer mooie ontmoetingen! 🎾

Dankzij geweldige sponsoren hadden wij een mooie gevulde prijzentafel. 🏆🥇

Wij willen alle sponsoren De Oude Herbergh, B&B de kerk, Glas IT, Golfschool de heelsumse, De heerlijkheid, Atelier W en Tennis Store Nederland Oosterbeek Bas Springvloet enorm bedanken voor deze geweldige prijzen!
Ouder-kind toernooi!

Het was weer één en al gezelligheid op deze bloedhete zaterdag🌞. Dit mocht alle pret niet drukke, want wat was het één groot feest door jullie allemaal. 🎉Jong en oud stond op de tennisbaan om een leuk potje tennis te spelen tegen en met elkaar. 🎾Dit ouder-kind toernooi is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk voor jullie ook. En we hopen jullie volgend jaar weer terug te mogen zien🙌🏼

 KAMPIOENEN!🏆🥇

De dames van de vrijdagavond zijn kampioen! Gefeliciteerd meiden een top prestatie 🥳 De reis naar Veenendaal om jullie aan te moedigen was niet voor niets. Even met een dikke 4-0 het kampioenschap binnen gehaald. 😱 Jullie mogen trots op jullie zelf zijn. Op naar volgend jaar in de hogere klasse toppers!🎾. Maar eerst even het succes gezellig vieren.🎊

Maaaar dit zijn niet de enige kampioenen van onze club. We hebben dit jaar maar liefst 2 kampioenen. Ons 1ste herenteam op de zaterdag is ook kampioen geworden. Gefeliciteerd heren!🥇🏆 Jullie hebben onze club weer mooi op de kaart gezet met jullie prachtige tennis en mooie prestaties. 🙌🏼 Nog bedankt voor de geweldige barbecue🥩


De club van 50 is terug! 

Met genoegen kondigen wij als sponsorcommissie de terugkomst van de club van 50 aan!
De club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van de vereniging en om onder andere volgend jaar het jubileum groots te kunnen vieren.
 
Wat is de club van 50?
De club van 50 is een groep mensen die onze tennisvereniging een warm hart toedraagt en jaarlijks € 50,00 doneren. Het geld wordt besteed aan het verder ontwikkelen van de vereniging en jaarlijks wordt er een activiteit geregeld voor leden van de club van 50.
 
Wat krijgt u hiervoor terug?
Allereerst een vermelding op ons vernieuwde club van 50 bord in de kantine. Daarnaast ook nog een vermelding op onze website. Verder willen we jaarlijks een leuke tennisactiviteit met aansluitend feest organiseren voor de leden van de club van 50.
 
Wie kan er lid worden?
Iedereen die de club een warm hart toedraagt kan lid worden van de club van 50. Lid of geen lid van de tennisvereniging.
 
Hoe kan je lid worden?
Stuur een mail naar sponsoring@tvdeslenk.nl of spreek Joost Jansen of Yoran van Grootveld aan dat je lid wilt worden.

Dus wil jij of ken je iemand die onze mooie tennisvereniging een warm hart toedraagt, wil je meedoen aan een gezellige tennisactiviteit + aansluitend feest en eeuwige roem vergaren op ons club van 50 bord? Meld je dan aan! 

Met sportieve groeten,

Joost Jansen & Yoran van Grootveld
Sponsorcommissie TV de Slenk

 


'Het mooiste tennispark van Nederland'

In het jaar 1972 vonden een aantal sportieve inwoners van het dorp Wolfheze het tijd, dat zij ook konden gaan tennissen.


Lees verder

Vleeming verrast met onderscheiding.

Renkums burgemeester Agnes Schaap verraste 'super-vrijwilliger' van TV De Slenk, Cor Vleeming, met een koninklijke onderscheiding.


Lees verder