Inschrijfformulier
Competitie/Standen


Welkom bij T.V. De Slenk


Facebook TV De Slenk Familietoernooi!

Sinds jaar en dag wordt er op de Slenk het jaarlijks Familietennistoernooi gehouden. Meerdere families strijden hier jaarlijks in 2 dagen om de eer! Het is een groot gezelligheidstoernooi, waarbij er veel getennist wordt, van jong tot oud en alles wat daartussen zit. Het draait niet alleen maar om tennissen, maar er wordt ook gevolleybald, diverse spellen maar ook altijd een spel voor het brein Kortom, je hoeft zeker geen tennistalent te hebben om hieraan mee te doen! Natuurlijk starten we zaterdagochtend altijd met wat lekkers, elke familie neemt wat mee. De organisatie en het avondeten op zaterdag wordt altijd roulerend geregeld door de verschillende families. Het is niet verplicht om als familie mee te doen, sinds vorig jaar hebben we ook een heuse ‘Slenk’ Familie, welke bestaat uit diverse Slenkleden en familie en vrienden daarvan. Wil je met jouw familie/vrienden ook meedoen aan dit fantastische toernooi op 17 en 18 augustus? Meld je aan via amanda_bodewes@hotmail.com.


 Doe mee aan de Zomer Challenge!

Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!
Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

- Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
- Kosten: € 60 ,-

Ben je zelf al lid van TV De Slenk? Geef dit mooie aanbod dan door aan je vrienden, familie, kennissen, buren, etc. Laat iedereen kennis maken met onze fantastische tennisclub, waar het, na de sportieve inspanning, heerlijk vertoeven is met een drankje.

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het '17+ en 40+ Open Dubbel Toernooi 2024' bij ons op de club.

Voor meer informatie, neem contact op met secretaris@tvdeslenk.nl
Meld je aan via het 'inschrijfformulier' op de website.

Kleintje Wimbledon!

Net als elk jaar wordt de Wimbledonfinale gespeelt op ons prachtige tennispark. Dit jaar vindt dit plaats op 3 augustus vanaf 13:00 uur. Uiteraard spelen wij met houten rackets en is het natuurlijk de bedoeling dat je in het wit speelt. Om 17:00 uur sluiten we gezamenlijk af onder het genot van een door ieder zelf gemaakt hapje. Wij zorgen voor de verse aardbeien en slagroom! Meldt je aan via kleintjewimbledon@hotmail.com. Om de beperkte kosten te dekken en de club te helpen vragen wij € 5,00 inschrijfgeld.


 Clubkampioenschappen!

Afgelopen week waren de clubkampioenschappen terug van weg geweest en dat heeft iedereen geweten!
Wat een geweldige week met leuke wedstrijden en vooral weer mooie ontmoetingen! 🎾

Dankzij geweldige sponsoren hadden wij een mooie gevulde prijzentafel. 🏆🥇

Wij willen alle sponsoren De Oude Herbergh, B&B de kerk, Glas IT, Golfschool de heelsumse, De heerlijkheid, Atelier W en Tennis Store Nederland Oosterbeek Bas Springvloet enorm bedanken voor deze geweldige prijzen!


Ouder-kind toernooi!

Het was weer één en al gezelligheid op deze bloedhete zaterdag🌞. Dit mocht alle pret niet drukke, want wat was het één groot feest door jullie allemaal. 🎉Jong en oud stond op de tennisbaan om een leuk potje tennis te spelen tegen en met elkaar. 🎾Dit ouder-kind toernooi is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk voor jullie ook. En we hopen jullie volgend jaar weer terug te mogen zien🙌🏼De club van 50 is terug! 

Met genoegen kondigen wij als sponsorcommissie de terugkomst van de club van 50 aan!
De club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van de vereniging en om onder andere volgend jaar het jubileum groots te kunnen vieren.
 
Wat is de club van 50?
De club van 50 is een groep mensen die onze tennisvereniging een warm hart toedraagt en jaarlijks € 50,00 doneren. Het geld wordt besteed aan het verder ontwikkelen van de vereniging en jaarlijks wordt er een activiteit geregeld voor leden van de club van 50.
 
Wat krijgt u hiervoor terug?
Allereerst een vermelding op ons vernieuwde club van 50 bord in de kantine. Daarnaast ook nog een vermelding op onze website. Verder willen we jaarlijks een leuke tennisactiviteit met aansluitend feest organiseren voor de leden van de club van 50.
 
Wie kan er lid worden?
Iedereen die de club een warm hart toedraagt kan lid worden van de club van 50. Lid of geen lid van de tennisvereniging.
 
Hoe kan je lid worden?
Stuur een mail naar sponsoring@tvdeslenk.nl of spreek Joost Jansen of Yoran van Grootveld aan dat je lid wilt worden.

Dus wil jij of ken je iemand die onze mooie tennisvereniging een warm hart toedraagt, wil je meedoen aan een gezellige tennisactiviteit + aansluitend feest en eeuwige roem vergaren op ons club van 50 bord? Meld je dan aan! 

Met sportieve groeten,

Joost Jansen & Yoran van Grootveld
Sponsorcommissie TV de Slenk


'Het mooiste tennispark van Nederland'

In het jaar 1972 vonden een aantal sportieve inwoners van het dorp Wolfheze het tijd, dat zij ook konden gaan tennissen.

Lees verder

Vleeming verrast met onderscheiding.

Renkums burgemeester Agnes Schaap verraste 'super-vrijwilliger' van TV De Slenk, Cor Vleeming, met een koninklijke onderscheiding.

Lees verder